KundeCo.Sparnordfonden.Core.Models.DocumentTypes.Image?.Name
10.000 kroner til gymnastikrejse og fællesskab
Nyhed 16. november 2023
40 gymnaster og tidligere elever fra Ågård Efterskole skal til USA og Canada for at vise dansk gymnastikkultur frem, og nu kan de glæde sig over de ekstra 10.000 kroner til rejsen, som de har vundet i Spar Nord Fondens 10 til Forskel-konkurrence.

10 til Forskel er en månedlig afstemning blandt projekter, der bliver præsenteret i korte videoer på Spar Nord Fondens hjemmeside. Vinderne modtager 10.000 kroner til deres lokale projekt.

 

Gymnasterne har øvet sig et helt år på den opvisning, de rejser til USA med. En rejse, som gymnasterne har glædet sig til, og de ekstra 10.000 kroner på rejsebudgettet er også en kærkommen hjælp, da de fleste gymnaster er studerende, og derfor gør pengene en stor forskel for gymnasternes egne udgifter til turen.  

 

- Det er megafedt at vinde 10 til Forskel! Størstedelen af gymnasterne på holdet går i gymnasiet eller er studerende, så de 10.000 kroner giver en hjælpende hånd, udtaler Mie Madsen, som er gymnast på holdet.

 

Med stor hjælp fra venner, familie og bekendte i gymnasternes netværk, lykkedes det altså holdet at samle stemmer nok og vinde konkurrencen. Holdet glæder sig til rejsen, hvor de skal lave opvisninger og workshops for børn og unge og være sammen om den store fælles oplevelse.

 

- Vi glæder os vanvittig meget til at komme ud og vise vores opvisning og lege med børnene til workshops. Vi glæder os til at opleve USA og Canadas natur og kultur, når vi skal ud på ture og se bl.a. Redwoods og Yosemite og bo ved værtsfamilier. Og så glæder vi os ikke mindst til bare være afsted og opleve sammen, udtaler Mie Madsen.

Deltag i 10 til Forskel

10 til Forskel er en unik mulighed for at realisere projekter, der samtidig engagerer og skaber sammenhold blandt deltagerne. Hver måned er der 10.000 kroner på spil og dermed en ny mulighed for at realisere projekter til glæde og gavn for fællesskabet. 

 

I Spar Nord Fonden opfordrer vi ildsjæle fra klubber, foreninger, skoler, børnehaver, integrationsprojekter, kulturelle institutioner m.v. til at uploade deres gode projekter.

 

Upload dit projekt og deltag i 10 til Forskel her.

 

Se de tidligere vindere her.


Seneste nyheder