KundeCo.Sparnordfonden.Core.Models.DocumentTypes.Image?.Name
10 til Forskel sender 22 friske fodboldpiger til fodboldcup i Holland
Nyhed 27. oktober 2022
Med stort engagement og sammenhold vandt Vodskov IF U16 pigehold 10 til Forskel og dermed 10.000 kroner til deres fodboldhold. Det lykkedes dem nemlig at samle 2037 stemmer i løbet af september måned, og som vindere af konkurrencen får de nu realiseret deres drøm om at komme til fodboldcup i Holland i foråret 2023.

10 til Forskel er en månedlig afstemning, hvor projekter uploades med det mål at vinde 10.000 kroner, som Spar Nord Fonden sætter på højkant hver eneste måned til gode og vedkommende projekter. Deltagerne i 10 til Forskel skal selv samle stemmer nok til at vinde konkurrencen, der afgøres ved udgangen af hver måned.

 

Pigerne og deres trænere har ydet en stor indsats for at få samlet stemmer nok til at sikre dem sejren:

 

- Vi samlede stemmer iblandt klassekammerater, venner, familie, de lokale i byen, forældres kollegaer og i forbindelse med en større håndboldkamp, fortæller Gitte Østerby Poulsen, den ene af holdets fire trænere.

 

Da fodboldholdet fik nyheden om, at deres ihærdige indsats havde ført sejren med sig, var begejstringen ligeledes stor:

 

- Vi blev vildt glade, men også enormt lettede, da vi vandt konkurrencen. Det har været sjovt og styrket vores fællesskab, siger Gitte Østerby Poulsen.

 

De 10.000 kroner betyder, at pigerne, der i forvejen har et rigtig godt fællesskab med plads til alle, får opfyldt deres drøm om at spille cup i udlandet. Rejsen vil ryste holdet endnu mere sammen og en fælles oplevelse, vil styrke det gode fællesskab yderligere. Derfor betyder turen meget for pigerne, holdet og klubben.

Deltag i 10 til Forskel

10 til Forskel er en unik mulighed for at realisere projekter, der samtidig engagerer og skaber sammenhold blandt deltagerne. Hver måned er der 10.000 kroner på spil, og dermed en ny mulighed for at realisere projekter til glæde og gavn for fællesskabet. 

I Spar Nord Fonden opfordrer vi ildsjæle fra klubber, foreninger, skoler, børnehaver, integrationsprojekter, kulturelle institutioner m.v. til at uploade deres gode projekter.

 

Det er helt enkelt – upload din video. Stem. Gør en forskel.

 

Upload dit projekt og deltag i 10 til Forskel her.

Se de tidligere vindere her.


Seneste nyheder