KundeCo.Sparnordfonden.Core.Models.DocumentTypes.Image?.Name
Prøv, mærk, smag! Det Historiske Laboratorium
Nyhed 17. marts 2023
Børn og unges nysgerrighed og interesse får sit helt eget område, når Historiske Dage i samarbejde med Spar Nord Fonden åbner Det Historiske Laboratorium – et område for børn i alle aldre, placeret i hjørnet ved Øksnehallens café den 18.-19. marts 2023.

I Det Historiske Laboratorium bliver der fortalt historier om historien, der kan røres, spørges og gøres, og så må de voksne også gerne være med. Den eneste forskel mellem den øvrige festival og her er, at historien har fået lidt ekstra gas, lidt mere sjov, og så er der skruet op for farverne: Historien er ikke kun grå, brun og beskidt, men også rød af blod, grøn af misundelse og hvid af skræk. Paletten er spækket, og bordet er dækket med oplevelser.

Det Historiske Laboratoriums Tidsrejse

Børn og unge inviteres til en historietime, som de aldrig har prøvet den før. En tidsrejse gennem historien!

 

Når de bevæger sig gennem Øksnehallen, bevæger de sig gennem historien fra middelalderen til i dag.

Undervejs skal de løse nogle af de opgaver, man har skullet kunne klare på forskellige tider i historien og løse koder for at komme videre til næste historiske periode.
Dumper de, kan de se frem til et års forbrug af kindheste. Klarer de den, kan de på ubestemt tid fortælle deres historielærer, deres forældre og tilfældige damer i bussen, hvor overlegen en historienørd de er. Der venter med andre ord evig hæder.

 

Historiske dage er gratis for alle 0-17 år. 

 

Se programmet her.


Seneste nyheder