KundeCo.Sparnordfonden.Core.Models.DocumentTypes.Image?.Name
Sejren i 10 til Forskel er et skridt nærmere drømmen – gymnastikrejsen til Brasilien
Nyhed 26. januar 2023
Der blev brug for at aktivere det store netværk, da 55 gymnaster på Vesterholdet gik målrettet efter at vinde december-konkurrencen i 10 til Forskel. Venner, familie og bekendte blev sat i gang med at stemme, og det lykkedes det ihærdige hold at indsamle stemmer nok til at vinde de 10.000 kroner.

10 til Forskel er en månedlig afstemning, hvor projekter uploades med det mål at vinde 10.000 kroner, som Spar Nord Fonden sætter på højkant hver eneste måned til gode og vedkommende projekter. Deltagerne i 10 til Forskel skal selv samle stemmer nok til at vinde konkurrencen, der afgøres ved udgangen af hver måned.

 

Vesterholdet er et gymnastikhold med tidligere elever fra Vesterlund Efterskole, der brænder for gymnastik og ønsker at udbrede glæden ved sporten. Derfor var det også vigtigt for holdet at vinde de 10.000 kroner, da pengene skal gå til en tre-ugers rejse til Brasilien næste sommer for at inspirere andre til at dyrke gymnastik.

 

- Der opstod hurtigt en kollektiv forståelse af vigtigheden i at samle så mange penge ind som muligt til vores projekt. Med et sådant fundament gik det hurtigt, da vi til sammen har et enormt netværk, udtaler Albert Vingtoft, der er gymnast på Vesterholdet.

 

Nu er holdet tættere på at få opfyldt deres helt store gymnastikdrøm. I Brasilien skal de blandt andet lave opvisninger, bevægelsesworkshops med børn og fremvise den danske gymnastikkultur. Det var derfor meget glade gymnaster, der fik nyheden om, at de havde vundet.

 

- Det betyder, at vi er ét skridt tættere på at opnå vores store drøm, som er rejsen til Brasilien. Vi ser selvfølgelig frem til at interagere med det brasilianske folk og forhåbentligt smitte dem med den gymnastikfeber, vi selv døjer med, udtaler Albert Vingtoft.

 

Det er ikke kun de 10.000 kroner og skridtet nærmere deres brasilien-tur, der spreder glæde på holdet. Det er også tanken om de mange stemmer, der giver en følelse af anerkendelse og opbakning fra holdets netværk. Deltagelsen i 10 til Forskel har også givet mulighed for at skabe opmærksomhed om den sport, som de alle er så passioneret omkring. Nu kan holdet bare glæde sig til at dyrke endnu mere gymnastik og endda i mere eksotiske omgivelser.

Deltag i 10 til Forskel

10 til Forskel er en unik mulighed for at realisere projekter, der samtidig engagerer og skaber sammenhold blandt deltagerne. Hver måned er der 10.000 kroner på spil, og dermed en ny mulighed for at realisere projekter til glæde og gavn for fællesskabet. 

 

I Spar Nord Fonden opfordrer vi ildsjæle fra klubber, foreninger, skoler, børnehaver, integrationsprojekter, kulturelle institutioner med videre til at uploade deres gode projekter.

 

Upload dit projekt og deltag i 10 til Forskel her.

 

Se de tidligere vindere her.


Seneste nyheder