KundeCo.Sparnordfonden.Core.Models.DocumentTypes.Image?.Name

70 millioner kroner i 2023

Fællesskaber, foreningsliv og frivillighed er igen styrket i hele Danmark. I alt er der doneret 69.998.463 kroner til små og store fællesskaber. 863 projekter inden for kultur, fritid og det sociale område har modtaget støtte fra Spar Nord Fonden med donationer, der gør en reel forskel.Donationer fordelt på 863 projekter i hele landet

 

 

I 2023 gav Spar Nord Fonden donationer til 863 projekter i hele landet. Donationer, der er med til at styrke både de lokale fællesskaber og samle mennesker på tværs af samfundet. Lokalt, regionalt og nationalt. 


Donationer fordelt på kultur, fritid og det sociale

Kultur

 

I 2023 har Spar Nord Fonden doneret 20.008.716 kroner fordelt på 217 kulturprojekter.

 

Spar Nord Fonden støtter kulturprojekter, der er nyskabende, berigende og formidles så bredt som muligt. Vi har særlig vægt på formidling til børn og unge og projekter, der inspirerer mennesker til at være skabende.

Social

 

På det sociale område har Spar Nord Fonden doneret 21.704.623 kroner fordelt på 215 projekter.

 

Spar Nord Fonden støtter sociale projekter, der forebygger sociale udfordringer. Vi prioriterer projekter, der øger trivsel, giver pusterum og lærerige oplevelser til grupper af mennesker, som mistrives eller er udsatte.

Fritid

 

Spar Nord Fonden har doneret 21.643.041 kroner fordelt på 415 projekter inden for fritid.

 

På fritidsområdet er der særligt fokus på projekter, som støtter lokale fællesskaber og fritidsinitiativer, hvor ildsjæle og frivilligt engagement medvirker til et aktivt og involverende foreningsliv.


Spar Nord Fonden har i 2023 blandt andet støttet projekter som Natteravnene, Naturmødet, Korsør Aqtive Days, DM-ugen, Nat i Naturen
og mange flere...


Seneste støttede fællesskaber
Se alle støttede projekter

Fællesskaber der mærkes 

 

 

Spar Nord Fonden støtter fællesskaber inden for kultur, social og fritid med donationer, der mærkes.

 

Donationer som gør en reel forskel for mennesker, foreninger og fællesskaber.


Skal vi støtte dit projekt i 2024?