KundeCo.Sparnordfonden.Core.Models.DocumentTypes.Image?.Name
Danmarks største tøjindsamling
Nyhed 08. maj 2023
I uge 19 afholder Familiestøtten Danmarks største tøjindsamling til fordel for udsatte familier i Danmark.

Flere forskellige steder i landet samler vi i hele uge 19 tøj og legetøj ind, der den efterfølgende weekend bliver delt ud til udsatte og sårbare børnefamilier i Danmark.

 

- Vi har tidligere afholdt mindre tøjindsamlinger rundt omkring i landet, og vi oplever rigtig stor opbakning fra familier, der gerne vil give deres tøj videre. Ofte har vi indsamlet flere tusinde kilo tøj, der er blevet givet videre til familier, der har det svært. Det har givet afsættet til, at vi nu ruller det ud i hele landet, fortæller Sanna Rasmussen, stifter af Familiestøtten.

 

Rigtig mange børnefamilier i Danmark kæmper hver dag med at få pengene til at slå til, og efter de sidste to år er endnu flere familier blevet så presset økonomisk, at de har svært ved at få råd til de mest basale ting til deres børn.

 

Det er en utrolig stor hjælp for dem at modtage gratis tøj og legetøj, da det ofte er en stor udgift og noget, der er med til at øge familiens generelle livskvalitet. Derudover koster det ikke noget for de familier, der gerne vil hjælpe, fordi der som regel ligger en masse tøj i skabene og fylder.

 

- Vi kommer altid til Familiestøttens indsamlinger og får hver gang tøj til både børnene og os selv. Det er en kæmpe lettelse, at vi ikke selv skal ud at købe det, for det er altid en hovedpine, når vi knap nok har til det mest basale, fortæller en familie fra Køge.

 

- Vi er utroligt taknemmelige for at Spar Nord Fonden støtter projektet, da det ellers ikke havde været muligt for os at nå ud til så mange udsatte børnefamilier. Det kommer til at gøre en kæmpe forskel for de mange familier, der har det svært, udtaler Sanna Rasmussen.

 

Den landsdækkende tøjindsamling, der i år er støttet af Spar Nord Fonden, vil fremover blive en tilbagevendende begivenhed hvert år i uge 19. Læs mere om lokationer og praktisk information her


Seneste nyheder