Tak

- Vi sender nu brevet til Vil du også sige personligt TAK til ?
Indtast ildsjælens e-mail
Nej tak Send hilsen

Hjælp os med at hjælpe

Hvis du kender en ildsjæl, hvis projekt- eller foreningsarbejde fortjener et økonomisk klap på skulderen, kan du hjælpe ham eller hende med at søge støtte hos os. Spar Nord Fonden er nemlig til for at hjælpe dem, der skaber glæde og fællesskab lokalt.

Her kan du sige tak til din lokale ildsjæl

Når du gør det, sørger Spar Nord Fonden for at sende din ildsjæl en hilsen. Den består af ildsjælebevis, takkekort, informationspakke samt vejledning i at søge støtte fra Spar Nord Fonden.

Her kan du sige tak til din lokale ildsjæl

Når du gør det, sørger Spar Nord Fonden for at sende din ildsjæl en hilsen.
Den består af hilsen, informationspakke og vejledning i at søge støtte fra Spar Nord Fonden.

Send hilsen

Om Spar Nord Fonden

Spar Nord Fonden er en almennyttig fond, hvis donationer skal komme et bredt udsnit af befolkningen til gode - i hele Danmark. Derfor støtter Spar Nord Fonden hvert år flere hundrede lokale ildsjæle, der alle giver lidt ekstra tilbage til lokalsamfundet. Bag hver donation gemmer der sig en god historie om nogen, der har noget på spil og projekter, der gør en forskel. Donationerne - der skal gavne og fornøje fællesskabet - gives til aktiviteter, der medvirker til udvikling og sammenhold i lokalsamfundet, kulturelle aktiviteter, sociale formål samt udvikling, der er med til at løse samfundsmæssige udfordringer.

Læs alt om Spar Nord Fonden