Tidligere vindere

Spar Nord Fonden støtter hvert år hundredevis af lokale fællesskaber inden for kultur, social og fritid. Med 10 til Forskel stiller Spar Nord Fonden hver måned 10.000 kroner på højkant til jeres lokale projekt. Upload jeres video i dag. Stem. Og gør en forskel.


2024

1124

stemmer

Smørum Rulleskøjterklub

Smørum Rulleskøjteklub
Løberne fra Smørum Rulleskøjteklub ønsker sig nye indmarchdragter. Klubben deltager i mange stævner og træningssamlinger hvert år, både i Danmark og i udlandet, når vi deltager i stævnerne, skal vores løbere bære ens klubdragter. Klubbens nuværende dragter er gamle og slidte og vi trænger derfor til nye, for at kunne fremstå i overensstemmelse med det sportslige vi kan. Hjælp os med at dele denne video, og med jeres stemme så vi kan vinde præmien og få råd til nye dragter!
Juni 2024

3073

stemmer

DGI Sydøstjyllands Junior Nord

Tur til Riccione DGI Junior Nord 2024
Junior Nord er et landsdelshold bestående af 45 gymnaster der alle har fået den mega fede mulighed for at komme en tur til Italien og være en af deltagerne på Festival del sole 2024. Til træningerne på Junior Nord, bliver der sat meget fokus på holdets sammenhold, men lige så meget på den individuelle gymnasts udvikling. Vi glæder os alle til Italien sidst i juni måned, og håber på at få den fedeste tur ud af det. Derfor kunne vi godt bruge din stemme til at give os det lille skub på vejen
Maj 2024

1096

stemmer

DGI Sydøstjylland

Hjælp DGI Sydøstjylland Junior Midt 23/24 til Italien
Junior Midt er et landsdelshold fra Vejle bestående af 89 gymnaster i alderen 7-9 klasse. Til vores træninger er der stor fokus på både det sociale, men også på gymnasternes individuelle udvikling, og vi glæder os til at det hele kulminere med en rejse sammen. Til sommer drager vi nemlig til italien for at deltage i festival del sole, og derfor kunne vi godt bruge jeres stemme, til at hjælpe os lidt på vej Vi håber i vil hjælpe os ved at give en stemme ❤️
April 2024

2590

stemmer

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund
Cheerleading landsholdet består af udøvere fra hele Danmark, både piger og drenge. Vi træner hele året på kryds og tværs af landet, for at blive klar til Verdensmesterskaberne i USA til april. Da cheerleading er en mindre sport, er størstedelen af omkostningerne på egenbetaling. Vi håber derfor I vil stemme på os, så vi kan få nedsat en del af vores egenbetaling.
Marts 2024

7405

stemmer

DGI Midt og vestsjællands junior nord

DGI Junior nord til Riccione
Vi er DGI Midt og vestsjællands junior nord. Vi er 62 meget ambitiøse gymnaster blandet spring og rytme. Vi skal til festival del sole i Riccione (Italien) til sommer. Vi vil gerne indsamle penge, som skal dække de mange udgifter, der er forbundet med turen. Vi håber i vil stemme på os.
Februar 2024

2893

stemmer

Køge bugt basketball klub

Køge bugt basketball U15
Hele holdet har knoklet mange måneder for at spare penge sammen til en tur til Orlando, USA - men vi mangler lige det sidste og har derfor brug for DIN stemme, så alle på holdet kan komme med. I USA får vi muligheden for at blive trænet af en professionel basketballspiller og så skal vi også spille mod gode lokale basketballhold. Stem på os og vi sender et luft-kys afsted til dig.
Januar 2024

2023

773

stemmer

Fremad Amager U14

Fremad Amager U14
Vi har vidt forskellige baggrunde, men med din stemme kan hele holdet komme afsted
December 2023

4097

stemmer

Rockets Cheerleaders

Rockets Cheerleaders
Vi er Rockets Sleeping Beauty - 23 elite cheerleadere i alderen 12-14 år fra Rødovre, der skal til en stor konkurrence i USA. Turen vil give vores hold en oplevelse for livet. Vi vil komme til at opleve alle vores store idoler og nogen af verdens dygtigste hold. Vi glæder os til at vise hvad vi har øvet på og til at heppe på vores landshold som også er derovre. Cheerleading er en nichesport og derfor er hele rejsen med fuld egenbetaling. Så hjælp os med din stemme :) Tak
November 2023

2851

stemmer

AIK 65 Strøby Fodbold U14 drenge

Fodboldtur til Spanien
Hjælp os med at realisere drømmen om en fodboldtur til Spanien.
Oktober 2023

1157

stemmer

Ågård Elevforening

Ågårds Rejsehold i Canada og USA
Vi er et gymnastikhold bestående af gamle elever fra Ågård Efterskole, som skal til Canada og USA til efteråret. Vi skal ud og vise dansk gymnastik når det er bedst, gennem opvisninger, workshops og Ågård-ånden. Hjælp os med at få den bedste tur og stem på os <3
September 2023

800

stemmer

DanseParaplyen Aarhus

Danseteltet i Aarhus Festuge
Danseteltet i Aarhus Festuge er et unikt arrangement, hvor der bydes op til dans i 18 forskellige dansestile over 10 dage. Der er dans for store og små, unge og gamle og det hele er gratis at deltage i. Danseteltet arrangeres af DanseParaplyen Aarhus, som er et samarbejde imellem 34 danseaktører i Aarhus, hvoraf 23 er foreninger. Tusind tak for støtten.
August 2023

908

stemmer

TSA acro/TSG

TSA acro, udtaget til Gymnastrada
TSA acro er udtaget til verdens største gymmastikfestival Gymnastrada. Holdet er udtaget sammen med 15 andre hold fra Danmark. Gymnastrada foregår i år i Holland! Vi vil gerne indsamle penge, som skal dække de mange udgifter, der er forbundet med turen.
Juli 2023

2036

stemmer

Syng Selected

Syng Selected til Istanbul!
Syng Selected er et landsdækkende, nationalt ungdomskor bestående af 31-33 sangere mellem 18-30 år. Vi brænder alle for kormusik, og i august vil vi gerne til Istanbul for at deltage i korfestivalen, VoiceUP 2023. Her samles unge, dygtige sangere fra hele verden for at mødes og dyrke fællesskabet omkring passionen for kormusik. Du skal stemme på os, så vi kan få hele koret med til Istanbul. :-) Af hjertet tak for din stemme!
Juni 2023

2026

stemmer

Showholdet, Tølløse Gymnastik forening,

Fællesskab og gymnastik i Grækenland
Showholdet er et udtaget gymnastikhold i Tølløse. De 29 gymnaster og trænerholdet har en stor drøm om at tage til et internationalt gymnastikstævne i Grækenland til sommer. Her samles gymnaster fra hele verden og inspirerer hinanden. Hjælp gymnasterne med at komme afsted til Cosmo Gym Summer 4all ved at stemme på denne video, så de kan få en kæmpe oplevelse sammen.
Juni 2023

1401

stemmer

Støtteforeningen for unge dansetalenter

Unge dansetalenter til VM i Blackpool
De 72 dansetalenter på Vejlebo Dance Studio's konkurrencehold er blandt de bedste i Danmark. De træner på højt niveau, brænder for dansen og går målrettet efter at udvikle deres dansetalent gennem deltagelse i konkurrencer i ind- og udland. I skal stemme på disse talenter, da et økonomisk bidrag vil gøre en kæmpe forskel for de 7 konkurrencehold, når de skal afsted til DM og VM. Deres indsats og danseglæde kan inspirere andre børn og unge til at kaste sig over dansen.
Maj 2023

3932

stemmer

Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup

GFH Juniorhold til Italien
Vi er GFH Juniorhold - et juniorhold bestående af 55 gymnaster og 9 trænere, som til sommer rejser til Riccione til et stort internationalt stævne. Vi glæder os til at komme afsted, så vi kan være med til at vise, hvad dansk gymnastik og fællesskab kan byde på. vi håber, at I VIL hjælpe os, så vi kan få en fed tur til Italien
April 2023

5397

stemmer

DGI Vestjylland, Ringkøbing-Skjernegenen

Ringkøbing- Skjern Egnens Juniorhold til Hamborg
Vi er Ringkøbing- Skjern Egnens Juniorhold, og består af 93 gymnastikglade gymnaster. I sommeren 2023 rejser vi til Hamborg for at vise den danske gymnastikkultur frem.
Marts 2023

3240

stemmer

Viborg Idrætshøjskole

Viborg Elitehold til Argentina!
Vi er Viborg Elitehold - Et udtaget gymnastikhold på 5 frivillige instruktører, 24 rytmegymnaster og 26 springgymnaster, som træner sammen 1 gang i måneden på Viborg Idrætshøjskole for at skabe en forestilling, vi turnerer Danmark rundt med. I efteråret 2023 rejser vi til Argentina og skal sprede budskabet om dansk kultur, fælleskab og bevægelsesglæde ved at lave forestillinger og workshops. Vi glæder os også helt vildt til at opleve den argentinske kultur og håber, I vil hjælpe os på vej!
Februar 2023

2022

896

stemmer

Vesterholdet

Vesterholdet til Brasilien
Dansk gymnastik er noget helt specielt, og vi vil gerne ud i verden for at vise den sport vi har kær. Hjælp os med at komme til Brasilien, hvor vi bl.a. skal lave bevægelses- og gymnastikworkshops, opvisninger og meget mere. Vi håber på at få netop din stemme :)
December 2022

1087

stemmer

Viborg svømmeklub

Viborg Svømmeklub
Vi vil gerne til et kæmpe stævne i Sverige, og vi vil gerne afsted på tværs af gruppen, Hold og alder. vi samler ind til stævne betaling, bus mm. vi håber at kunne deltage, og visse den danske fane i Göteborg
November 2022

321

stemmer

Silkeborg IFQ (SIFQ U16)

SIFQ U16 - Fælles oplevelse, hvor alle kan komme med
Vi er 30 piger på U16 årgangen i SIFQ, som glæder os til, at vi sammen med vores trænere skal til et stævne i Spanien senere i år. Vores udfordring er, at vi selv skal betale turen og det kan betyde, at alle holdkammerater måske ikke kan komme med. Vi vil afsted sammen, ikke kun for at møde andre seje fodboldhold, men især for at få et super oplevelse sammen. Hjælp os med at dele denne video, så vi kan vinde præmien og få råd til at vi alle 30 kan komme på tur sammen til Barcelona.
Oktober 2022

2037

stemmer

Vodskov Idrætsforening

Vodskov IF U16 pigehold
Vi er 22 friske fodboldpiger, som godt kunne tænke sig at komme til fodboldcup i udlandet i foråret 2023. Vi har et stort sammenhold og fællesskab, hvor der er plads til alle. Vi har stor fokus på holdånd og venskaber. Vi elsker træning med fokus på teknik, udvikling og seriøsitet, men også med plads til et godt grin. Vi har 4 engagerede trænere som vi værdsætter gider at bruge deres tid på træning/kampe, og tid sammen med os. 10.000 kr. vil gøre en kæmpe forskel for holdet. Stem på os.
September 2022